Groener ondernemen: samen met Bos+ planten we een boom voor elke bevestigde offerte

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het essentieel dat bedrijven een stap vooruit zetten in het bijdragen aan een groenere planeet. Met trots kondigen we onze samenwerking aan met Bos+, een gerenommeerde organisatie die zich inzet voor bosbehoud, -uitbreiding en -herstel. Deze samenwerking is een concrete stap naar een duurzamere bedrijfsvoering.

Showrooms

Om onze klanten zo goed mogelijk te informeren hebben onze adviseurs twee prachtige showrooms ter beschikking. In deze showrooms kan je de producten die we aanbieden zien en voelen. Je kan er verschillende zaken zien: van de opbouw van de gevelsystemen tot de verschillende kleuren.

Ons team

Ons team bestaat uit verschillende adviseurs en uitvoerders met verschillende specialisaties en ervaringen. Doordat ons gehele team nauw samenwerkt met elkaar kunnen deze ervaringen gemakkelijk met elkaar gedeeld worden. Ook volgt ons gehele team regelmatig opleidingen om up-to-date te blijven op vlak van de nieuwste technieken.

Als klant kan je dus rekenen op een professioneel advies voor jouw woning.

Om te zorgen dat onze partners op één lijn zitten in de kwalitatieve aflevering van de projecten, hebben we dan ook een kwaliteitscontroleur die zich dagelijks bezighoudt met die controle.

Ontstaan Consilio-group

Het concept van Consilio-Group is ontstaan uit jarenlange ervaring als totaalaannemer in de bouwsector. Het leven van vele zelfstandigen in de bouw wordt gedomineerd door hun werk. Dit was niet anders bij de oprichter van Consilio-Group.

Jarenlang van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bezig zijn met werk, toont vroeg of laat zijn gevolgen. Net zoals vele zelfstandigen is hij in aanraking gekomen met een burn-out.

In plaats van zijn passie volledig los te laten heeft hij ervoor gekozen om de hele bouwsector onder het vergrootglas te leggen en werd er vastgesteld dat hij zeker niet alleen is. Van alle zelfstandigen zijn zelfstandigen in de bouwsector veruit de koploper op vlak van burn-out.

Dat is ook niet zo gek als je denkt aan alle taken die een kleine zelfstandige op zich moet nemen: marketing, het bezoeken van prospecten, opmaken van offertes, uitvoeren van de werken, administratie en nog zoveel meer.

Na een grondige analyse is ons concept geboren. Als servicebedrijf nemen we de marketing, verkoop en administratie van onze partners op ons. Hierdoor kunnen zij zich focussen op wat echt telt: de planning en uitvoering van de werken. Door deze opsplitsing krijgen onze partners niet enkel een betere werk-privé balans, maar worden ook onze klanten beter geholpen. Onze klantenservice, professionaliteit en kwalitatieve afwerking zijn dan ook zaken waar we zeer trots op zijn.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in een van onze diensten? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!