Deuren

Deuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, soorten en vormen. Zowel voor nieuwbouw- als renovatie woningen passen onze deuren bij elke stijl.

Raamdesign heeft een ruim aanbod in deuren. Hierin kan iedereen zeker zijn voorkeur vinden. Er zijn oneindig veel kleuren beschikbaar, maar een houten deur is ook perfect mogelijk.

Poorten

Er zijn verschillende normen waar een poort aan moeten voldoen, ze moeten namelijk tegen elke weersomstandigheid bestand zijn. De luchtdoorlaatbaarheid en waterdoorlaatbaarheid zijn dus belangrijke factoren. Het is in de eerste plaats belangrijk dat de poort zijn esthetische waarde behoud maar ook een lange levensduur bevat.

De verschillende onderdelen van de poort zijn zo gefabriceerd dat ze veilig en conform zijn. Ook werd er rekening gehouden met het energiezuinig gebruik van de poorten.

Graag meer informatie over onze diensten?

Twijfel zeker niet om ons te contacteren.
Wij helpen je graag op weg in de zoektocht naar verschillende soorten gevelbekleding, ramen & deuren, dakbedekking, terrasoverkappingen en doe-het-zelf bouwpakketten. Onze adviseurs geven je graag raad en advies omtrent deze diensten.