Overkappingen

De Live-outdoor terrasoverkappingen zijn te herkennen aan het robuust uiterlijk en zijn voorzien van een extra staal verstevigd gootprofiel. U kunt de terrasoverkappingen volledig naar gewenst formaat verkrijgen. Er zijn heel wat soorten uitvoering waaruit gekozen kan worden. Pa de overkapping volledig aan naar uw stijl, smaak en voorkeur.

Het resultaat is maximaal genieten met een vrij en open zicht. U kan elk seizoen genieten van uw tuin.

Meubilair teak

Live-outdoor heeft een ruim aanbod aan teak meubilair. Er zijn heel wat onderdelen waaruit u kan kiezen. Vaste tafels, uittrekbare tafels, vaste stoelen met of zonder leuning, krukken, bloembakken, … Er zijn ook tafels en stoelen voor de kids.

Hert meubilair kan zowel buiten sals binnen gebruikt worden. Het is ideaal voor onder de overkapping te gebruiken.

Luxe overkappingen

Er zijn verschillende soorten uitvoering waaruit je kan kiezen bij de luxe overkappingen. Zo zijn er de overkappingen met vouwdaken of de gemotoriseerde daken.

U heeft alle mogelijkheden om alles uit het buitenleven te halen. U kiest u op ieder gewenst moment voor een overdekt terras, een open ruimte, of voor het spelen met lichtinval. Met de afstandsbediening worden de lamellen bovendien synchroon geopend of ingeschoven. Op het moment dat u de lamellen sluit, worden ze fraai samengedrukt, waardoor u een optimale isolatie beleeft.

Graag meer informatie over onze diensten?

Twijfel zeker niet om ons te contacteren.
Wij helpen je graag op weg in de zoektocht naar verschillende soorten gevelbekleding, ramen & deuren, dakbedekking, terrasoverkappingen en doe-het-zelf bouwpakketten. Onze adviseurs geven je graag raad en advies omtrent deze diensten.