Dakbedekking

De dakbedekking beschermt het huis tegen verschillende weersomstandigheden en geeft je huis de juiste look die past bij de stijl die je verkiest. De keuze in dakbedekking is voor een groot deel afhankelijk van de soort woning. PVC, roofing en EPDM worden gebruikt bij platte daken en dakpannen en leien worden gebruikt bij schuine daken. Hierin zijn er verschillende kleuren waaruit je kan kiezen.

Dakisolatie

Elke woning is uniek en is afhankelijk van het type woning. Er zijn verschillende soorten isolatie op de markt, tegenwoordig zijn er heel wat vereisten waar een nieuwbouwwoning aan moet voldoen.

Onze adviseurs kunnen je hierover het juiste advies geven. Als er geen isolatie aanwezig is of het voldoet niet meer aan de juiste normen, kan je het dak na-isoleren. De juiste aanpak hangt vooral af van het type dak. Elk type dak vraagt om een andere aanpak.

Daktimmer

De fundamenten van onze dakbedekking liggen in de daktimmer. De timmerwerken, gordingen en kepers of spanten, stuk voor stuk het werk van een gespecialiseerd vakman. Aangezien elke woning anders is zullen onze adviseurs samen met jou de beste oplossing binnen jouw budget zoeken.

Een stevige en stabiele onderbouw is de basis van een goed dak. Door het gebruik van de juiste materialen en de juiste vakkennis plaatst Roofdesign het ideale dak. Voor zowel hellende daken als platte daken voorzien wij het juiste hout-en timmerwerk en een stevige constructie.

Graag meer informatie over onze diensten?

Twijfel zeker niet om ons te contacteren.
Wij helpen je graag op weg in de zoektocht naar verschillende soorten gevelbekleding, ramen & deuren, dakbedekking, terrasoverkappingen, doe-het-zelf bouwpakketten en isolatie. Onze adviseurs geven je graag raad en advies omtrent deze diensten.