Ondersteuning

Hey klinkt misschien overweldigend om zelf aan werken te beginnen maar met onze pakketten van Buildpack wordt het een succes. Met de opleidingen en ondersteuning die je kan volgen bij ons wordt het al snel duidelijk hoe je hieraan kan beginnen. De fysieke opleidingen kan je op vooropgestelde dagen en tijdstippen volgen in onze showrooms. Online kan je de handleidingen opvragen, op deze manier heb je steeds de instructies bij de hand.

Je hebt je eigen Buildpack adviseur die jou door het volledig project gaat begeleiden.

Juiste materiaal

Het moeilijke aan het zelf uitvoeren van werken is het juiste aantal materiaal aan te kopen. Het is niet altijd zo evident om dit juist in te schatten. Wat er dan ook nog bijkomt is het gereedschap, niet iedereen heeft alles in huis en dit aankopen is een zeer dure grap. Kies je voor een pakket van Buildpack dan zit dit gereedschap naast het materiaal ook in dit pakket. Er is ook de optie om een stelling bij te huren.

Al het gereedschap dat je nodig hebt wordt door ons voorzien. Je kan het materiaal ophalen aan onze toonzalen, er wordt vooraf doorgegeven wat de afmetingen van de inhoud zijn. Is dit moeilijk kan je mits een transportkost het materiaal thuis laten leveren.

Aannemer prijzen

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan onze Buildpack pakketten. Er is een ruim aanbod aan doe-het-zelf pakketten zoals diverse soorten gevelbekleding, ramen en deuren en terrasoverkappingen. De eerste stap is uiteraard het uitzoeken welke werken je wil uitvoeren.

De pakketten worden aan zeer interessante prijzen aangeboden. Je betaald dus zeker niet te veel. De correcte hoeveelheid materiaal, het juiste gereedschap en toebehoren wordt voorzien aan aannemersprijzen.

Er wordt bij bepaalde onderdelen van het  doe-het-zelf pakket maar 6% BTW aangerekend. Financieel is dit ook een zeer sterk argument.  Jouw adviseur kan je hierover  meer informatie geven. Je bespaart dus heel wat kosten door de samenwerking te werken met Buildpack.

Graag meer informatie over onze diensten?

Twijfel zeker niet om ons te contacteren.
Wij helpen je graag op weg in de zoektocht naar verschillende soorten gevelbekleding, ramen & deuren, dakbedekking, terrasoverkappingen en doe-het-zelf bouwpakketten. Onze adviseurs geven je graag raad en advies omtrent deze diensten.