samen werken

Klantenwerving is een activiteit die enorm veel tijd van de ondernemer vraagt. Je spendeert veel tijd aan een potentiële klant, die misschien een effectieve klant wordt. Weet je niet goed hoe de klant te benaderen, hoe je het gesprek moet starten,… Consilio-group kan je hierbij helpen.

Het allerbelangrijkste punt voor klantenwerving is het kennen van de doelgroepen. Er zijn zoveel doelgroepen en deze veranderen constant. Op regelmatige basis onderzoekt ons team potentiële doelgroepen voor specifieke sectoren. Dit zowel in België als in Nederland. Belangrijk is dat je het doelpubliek begrijpt en deze kan onderscheiden en benaderen.

De particuliere markt benaderen we o.a. door direct mailing en via rechtstreeks contact op beurzen en evenementen. Ook kunnen de klanten één van onze toonzalen bezoeken in Hever (Mechelen) of Olen. Daar kunnen ze een toelichting krijgen van alle verschillende soorten gevelbekleding, raamsoorten, daken en de afwerking ervan.

Onze doelgroepen benaderen we door onze publiciteit. We zijn ook actief op beurzen en evenementen. Daarnaast werken we ook met betrouwbare lead partners. En als dit niet voldoende is, hebben we ook nog 8 projectadviseurs die zorgen voor een actieve uitbreiding van de contacten binnen hun regio. Natuurlijk is een goede samenwerking met zowel architect als fabrikant enorm belangrijk in het verhaal van klantenwerving. Door de relatie met onze vertrouwde architecten en fabrikanten goed te onderhouden genereren we meer leads.

Geïnteresseerd? Laten we nu starten!

Heb je interesse om partner te worden van Consilio-group? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!