Gevelbekleding

Geen twijfel mogelijk, voor gevelbekleding moet je bij ons zijn. Na het eerste contact maken we graag tijd voor een plaatsbezoek en bespreking achteraf. Wanneer alle onderdelen van de samenwerking voor beide partijen duidelijk zijn, dan wordt jouw dossier opgemaakt en gaat de bal aan het rollen.

Maak je geen zorgen, met Geveldesign is jouw pand in goede handen.

Gevelreiniging

Geveldesign staat klaar om jouw gevel op te frissen met een gevelreiniging.

Er zijn verschillen de manieren om de gevel van je woning te reinigen: impregneren, stoomreinigen en voegwerken en nevelstralen. Aangezien elke woning anders is zullen onze adviseurs samen met jou de beste oplossing binnen jouw budget zoeken.

Gevelisolatie

Esolatie is een van de beste manieren om je woning optimaal te isoleren. Esolatie beschermt je woning, net zoals isolatie tegen warmte en koude beschermt om het binnenklimaat optimaal te houden.

Het verschil tussen isolatie en esolatie is dat isolatie zich afspeelt aan de binnenkant van de woning terwijl esolatie zich focust op de buitenkant. Je legt als het ware een beschermde laag rond je woning. Door het gebruik van esolatie elimineer je tevens koudebruggen.

Graag meer informatie over onze diensten?

Twijfel zeker niet om ons te contacteren.
Wij helpen je graag op weg in de zoektocht naar verschillende soorten gevelbekleding, ramen & deuren, dakbedekking, terrasoverkappingen, doe-het-zelf bouwpakketten en isolatie. Onze adviseurs geven je graag raad en advies omtrent deze diensten.