Consilio-group maakt gebruik van hun knowhow en expertise en hebben hierdoor een professionele kijk op het bouwen en verbouwen. Hierdoor kan de aannemer minder tijd spenderen aan de administratie en de verkoop. Op die manier kan de focus volledig gelegd worden op de job. De aannemers kunnen zo optimaal hun job doen zonder zich zorgen te maken over alle andere zaken.

Een getalenteerd team met een brede kijk om uw taken te vereenvoudigen

Consilio-group maakt gebruik van hun knowhow en expertise en hebben hierdoor een professionele kijk op het bouwen en verbouwen. Hierdoor kan de aannemer minder tijd spenderen aan de administratie en kan de focus volledig gelegd worden op de job.
samen werken
samen werken

Een doelgerichte focus op het behalen van resultaten.

Consilio-group is een super gemotiveerd en jong team. Zowel Consilio-group als de aannemer streven naar een kwalitatieve afwerking die voor alle partijen belangrijk zijn.

Wat onze partners vertellen

Wij zijn enorm trots op onze diensten en wij staan volledig achter de service die we aanbieden. Lees de testimonials van onze gelukkige aannemers.
“Meer tijd over omdat je geen werk moet zoeken. Dat bespaart me enorm veel stress. Je kan goed zijn als firma maar je bent er niets mee als je geen verkoop hebt. Ik he book meer tijd met om met m’n vrouw en nu mijn klein kindje door te brengen. Vroeger zat ik zeker tot 23 u bezig om offertes te maken, herbekijken enz. Nu kan ik me focussen op het werk uitvoeren en begeleiden van de werven”
Sabedini Contractor
“Vroeger moest je nog naar na je werk rondrijden en offertes maken enzovoort. Nu kom ik thuis en er zit een goedgekeurde offerte in mijn mail. Met alle nodige foto's en uitleg. Het werk komt nu naar mij in plaats van ik naar het werk.``
David Contractor
“Ik ben ontzettend blij dat ik me kan focussen op de uitvoering. Dit is ook waar ik het sterkste in ben. Offertes opmaken en klanten bezoeken voor de opmetingen enzovoort was niet mijn sterkste punt. Sinds ik dit niet meer op mij moet nemen verdien ik meer geld en heb ik leukere projecten. Ook worden er opleidingen voorzien waardoor ik ondertussen reeds meerdere projecten kan uitvoeren”
Pierrot Contractor