Consilio-group is een overkoepelend bedrijf dat zich richt op het renoveren van de buitenschil van je woning. Of je nu een nieuwbouwwoning heeft die nog gebouwd moet worden, of een oudere woning die in zijn geheel gerenoveerd moet worden, Consilio-group kan je hierbij helpen.

De uitstraling van jouw woning!

Het renoveren van je woning kan een enorme impact hebben op de uitstraling en waarde van jouw huis. Maar het kan ook een lastige en dure onderneming zijn. Gelukkig kan Consilio-group je helpen bij deze uitvoering.

Daken, gevelbekleding, ramen en deuren, doe-het-zelf pakketten en terrasoverkappingen

Wij kunnen een breed scala aan diensten aanbieden om aan de specifieke behoeften van jouw woning te voldoen, namelijk verschillende soorten gevelbekleding, isolatie, het installeren van nieuwe ramen en deuren, alle soorten dakwerken, doe-het-zelf bouwpakketten en terrasoverkappingen.

Showroom

Voor elke dienst die Consilio-group aanbiedt zijn er onze adviseurs die je alle mogelijke informatie kunnen geven over de dienst waar jij gebruik van wil maken. Er zijn 2 showrooms waar onze materialen tentoongesteld staan. Je kan hier steeds een afspraak maken om alle mogelijkheden te bespreken.

Snel en efficiënt

Als je besluit om het werk uit te laten voeren, zullen de medewerkers van Consilio-group een gedetailleerd plan opstellen voor de diensten waar je gebruik van wil maken. Er wordt rekening gehouden met alle aspecten van het werk, inclusief de timing en het budget. Ons bedrijf streeft ernaar om het werk zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat je snel van jouw aangepaste woning kunt genieten.

Kennis en expertise

Consilio-group heeft jarenlange ervaring in de sector en is trots op zijn vakmanschap en klantenservice. Ons bedrijf gebruikt alleen hoogwaardige materialen en producten om ervoor te zorgen dat jouw woning er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is en bestand is tegen de verschillende elementen.

Contact

Als je dus op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanpakken van de buitenschil van de woning, dan is Consilio-group het bedrijf waar je naar op zoek bent. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een eerste gesprek.